ELF STEDEN EN MEER

Wie Friesland zegt denkt gelijk aan de elf steden en de verschillende elf steden tochten die daar bij horen. We zouden de provincie echter veel te kort doen als het daar bij zou blijven. Bezoek ook eens één van de andere plaatsen, ieder met zijn eigen geschiedenis en uitstraling. Stap ook eens de wereld van werelderfgoed De Wadden binnen, bezoek de Friese Waddeneilanden en verbaas je over de enorme stranden en de vele recreatiemogelijkheden.

DE ELF STEDEN EN MEER

Wie Friesland zegt denkt gelijk aan de elf steden en de verschillende elf steden tochten die daar bij horen. We zouden de provincie echter veel te kort doen als het daar bij zou blijven. Bezoek ook eens één van de andere plaatsen, ieder met zijn eigen geschiedenis en uitstraling. Stap ook eens de wereld van werelderfgoed De Wadden binnen, bezoek de Friese Waddeneilanden en verbaas je over de enorme stranden en de vele recreatiemogelijkheden!


 

Ringrijden

Als je Friesland wilt ontdekken dan mag daar zeker het traditionele ringrijden niet bij ontbreken. Trotse paarden, prachtige klederdracht, sportieve traditie en dat allemaal tegen de achtergrond van eeuwenoude rijksmonumenten.
Je ontdekt Friesland zoals het in vroeger tijden ook moet zijn geweest!

Volg ons en mis niets: