THEATERS EN BIOSCOPEN

Friesland kent een voortreffelijk aanbod aan theaters. Een filmpje pakken is ook geen enkel probleem. Het is dus wachten op het einde van de lockdown om weer naar binnen te kunne. Bekijk echter alvast de verschillende programma's en ga binnenkort weer genieten van een ouderwets avondje uit.


THEATERS EN BIOSCOPEN

Friesland kent een voortreffelijk aanbod aan theaters. Een filmpje pakken is ook geen enkel probleem. Het is dus wachten op het einde van de lockdown om weer naar binnen te kunnen. Bekijk nu alvast de verschillende programma's en ga binnenkort weer genieten van een ouderwets avondje uit.


Bioscopen in Friesland

Cine Sneek,  Sneek


De Bios,   Drachten


Pathé, Leeuwarden


De Bios, Heerenveen


Filmhuis, vele locaties


Slieker, Leeuwarden


Muziek podia

Met twee concertzalen en state of the art licht en geluid is De Neushoorn de plek waar popcultuur, onderwijs en cultuurproducties in Leeuwarden samenkomen.


Al jarenlang hét poppodium voor Drachten en wijde omgeving, met een grote zaal voor 600 bezoekers. Je kunt er terecht voor concerten, festivals en dancefeesten.


Het Bolwerk is al meer dan 40 jaar hét popodium voor de hedendaagse muziek in Sneek en omgeving. De weekenden zijn gevuld met concerten, feesten en dansavonden.


Zalen Schaaf is één van de oudste theaters in Nederland. De toekomst is onzeker voor het eeuwenoude gebouw, maar voor 2020 is weer een programma opgesteld.


Volg ons en mis niets: